Samen voor Zorg en Veiligheid.nl

gegevensdeling binnen het zorg- en veiligheidsdomein

Spiekbrief over het delen van gegevens

27-11-2023

De Kenniswerkplaats Zorg en Veiligheid Midden Nederland heeft een spiekbrief over het delen van gegevens opgesteld. Aan de hand van drie hoofdtips worden zorg en veiligheidsprofessionals snel naar het juiste antwoord geleid.

Kenniswerkplaats

De Kenniswerkplaats Zorg & Veiligheid Midden-Nederland brengt professionals, docenten, studenten, onderzoekers en cliënten samen om de hulpverlening voor mensen met complexe problemen te verbeteren. Voor het uitwisselen en het ontwikkelen van kennis, vakmanschap en onderwijs wordt vanuit verschillende samenstellingen samengewerkt.

Privacygevoelige informatie bij samenwerking

Het hele jaar zijn er diverse grotere en kleinere bijeenkomsten. Zo was er op 7 november 2023 een werkbijeenkomst met als thema ‘Wat mag er wel? Het delen van privacygevoelige informatie bij samenwerking’.

Deelnemers aan de werkbijeenkomst gingen, onder leiding van Anke van Gorp (Hogeschool Utrecht) en Hans Versteeg (VNG), op zoek naar een antwoord op deze vraag. De uitkomsten van de werkbijeenkomst zijn verwerkt in de spiekbrief voor zorg en veiligheidsprofessionals.

Downloads